Over ons / Disclaimer

Over ons / Disclaimer

erkende-taxi.nl® is een online-platform

erkende-taxi.nl : Wij brengen u in contact  met een taxi die bij uw specifieke zaak past, hierna stopt onze dienstverlening.

erkende-taxi.nl werkt exclusief samen met geselecteerde partners. Deze partners zijn specialist in de gezochte werkzaamheden en treden op als leverancier en uitvoerder van deze werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden door hen uitgevoerd, erkende-taxi.nl treedt puur op als adviseur in het bij elkaar brengen van klant en leverancier.

Deze partner is Brancheteers Nederland bv, Utrecht , kvk nr. 67175376

Bij uitvoer van de werkzaamheden is dan ook een overeenkomst van toepassing tussen klant en leverancier en zijn derhalve de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing van de gebelde/gekozen leverancier

erkende-taxi.nl draagt zorgt voor het bij elkaar brengen van de vraag van u als bezoeker en het aanbod van de leverancier, na totstandkoming van het telefoongesprek stapt erkende-taxi.nl er qua dienstverlening tussenuit.

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.erkende-taxi.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

erkende-taxi.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites en/of telefoonnummers waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links en/of telefoonnummers is geheel voor eigen risico.

Goede taxi nodig?

Geef een reactie