Over ons

En waarom je voor ons moet kiezen!

Over ons

Waar rijden jullie allemaal?

Erkende taxi opereert als taxibedrijf in Nederland. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook luchthaven- en personenvervoer in binnen- en buitenland. Als taxibedrijf rijden wij in alle omliggende steden en dorpen, maar natuurlijk ook elders in Nederland. Erkende taxi’s actief in heel Nederland

About Image
Background Image
Onze taxi's zijn altijd beschikbaar

Of het nu overdag of middernacht is, bij Erkende taxi staan we altijd voor u klaar.

 Of het nu overdag of middernacht is, bij Erkende taxi staan we altijd voor u klaar. Wij rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week met onze Erkende taxi. Zo hoef je nooit lang te wachten en kun je gaan en staan waar je wilt wanneer je maar wilt. Het is de service en kwaliteit waar Erkende taxi voor een taxi in staat. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze luxe taxi’s. Door onze jarenlange ervaring als taxichauffeur weten wij als geen ander hoe een goede taxiservice moet zijn. Daarom leveren wij kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel bij het bellen van een Taxi. Taxi Erkend heeft ruim 30 jaar ervaring als bedrijf.

Taxi nodig in Nederland of daarbuiten?

En wil je hem gemakkelijk online boeken? Dus doe het bij Erkende taxi en ervaar het comfort en de luxe van uw rit. Een taxi boekt u eenvoudig online bij ons via ons boekingssysteem. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden, zoals contant, PIN of creditcard. Een taxi bestellen was nog nooit zo eenvoudig.